Fakta om Highsider

Hej allihop! Det hĂ€r kommer bli skoj hoppas jag 🙂

Jag ser verkligen fram emot att driva denna blogg och fĂ„ skriva om ett av mina allra största intressen i livet: motorsport och framförallt motorcykelsport. Ända sedan jag var liten har jag fascinerats av motorvrĂ„l och höga hastigheter. Leksaksbilar och smĂ„ miniatyrmotorcyklar var favoriter och att Ă„ka bil var en riktig höjdpunkt sĂ„ gissa om jag lĂ€ngtade till 15-Ă„rsdagen och min första moped?!

Tur som jag har sĂ„ Ă€r min pappa ocksĂ„ vĂ€ldigt intresserad av motorcyklar sĂ„ han ordnade en moppe till mig nĂ€r jag fyllde 15-Ă„r, en vit och röd Honda. Kommer ihĂ„g första gĂ„ngen jag satt pĂ„ den, det var vĂ€ldigt spĂ€nnande. Givetvis hade jag suttit pĂ„ en moppe tidigare men aldrig haft tillĂ„telse att köra men att köra mopeden var egentligen inga problem, det var ungefĂ€r som att cykla men att det gick lite fortare och att man givetvis slapp trampa 🙂

Mopedkörandet byttes sen mot lĂ€tt motorcykel och sen en riktig sporthoj! Körkort för bil blev det ocksĂ„ nĂ„gonstans pĂ„ vĂ€gen, men först tog jag kortet för lĂ€tt motorcykel sĂ„klart 🙂

Sen har livet rullat pÄ med hojÄkande och jag har andats och nÀstan Àtit motorcyklar under mina besök vid racingbanorna eller framför tvn under sÀndningarna av bland annat motoGP. NÄgonstans dÀr emellan hann jag ocksÄ trÀffa min fru som stÄtt ut med mig och mina motorcyklar under alla Är och jag Àr henne evigt tacksam.

I bloggen tÀnkte jag dela med mig av mina tankar, erfarenheter och kunskaper om motorcyklar och vÀrldsmÀstare som Valentino Rossi. Motorcykelhistorien Àr full av fantastiska prestationer, mÀnniskor och historier som Àr vÀrda att berÀttas och jag hoppas att jag kommer bidra lite till det genom denna blogg.

Det var allt om mig, kör sÀkert och ta hand om dig sÄ ses vi kanske ute pÄ vÀgarna, nÄgon MC-tÀvling eller hojtrÀff.