På långtur i härligt väder

På långtur i härligt väder

Hej o Hoj på er 🙂

Roadtrip i bra väderDet var ett tag sen sist nu. Men i dag kände jag för att skriva ett par rader och uppdatera er lite. Sitter ute i det härliga vädret och har tagit en långpaus. Befinner mig på roadtrip helt solo och njuter av det sköna vädret. Startade i går och är på väg neråt i landet i maklig takt. Finns ju så mycket vackert att titta på och roliga saker att se, så det tar sin lilla tid.

Egentligen borde jag skaffa en sådan där liten husvagn till motorcykeln så att jag kan vara ännu mer spontan. Då kan man ju bara stanna till var som helst för att sova och slipper planera övernattandet eller krångla med tältpinnar. Undrar hur det känns att köra med en husvagn på släp. Är det någon av er som testat så får ni gärna höra av er och berätta. Jag vet egentligen inte så mycket om hur det fungerar med MC och husvagn, eller om det ens fungerar. Man kanske måste specialbeställa husvagnen?

Vet i och för sig inte hur stor användning jag skulle ha av en husvagn. Är ju inte ute och åker på långturer så ofta. Förhoppningen är dock att det ska bli lite mer utflykter framöver, men man vet ju inte hur det verkligen blir. Sen spelar ju vädret in också. Regniga somrar blir det inte så mycket kört, inte de riktigt varma somrarna heller. Då orkar man ingenting. Sen finns ju alla måsten och allt annat man vill göra som också måste få plats i kalendern. Så det blir inte alltid som man tänkt sig.

Den här utflykten hade jag i alla fall tänkt avrunda om någon dag eller två så att jag är tillbaka i god tid tills MotoGP drar igång i Catalunya. Vill ju inte missa tävlingarna. Men innan jag avrundar det här inlägget vill jag bara gnälla lite också. Hur ser våra vägar ut egentligen? Bitvis ser de för bedrövliga ut och är rent av livsfarliga på sina ställen. Så se upp när ni är ute och kör!