Inställd långtur… och tankar på vinter-OS

Inställd långtur… och tankar på vinter-OS

Hej på er igen!

Idag hade jag tänkt att jag skulle ta mig ut på en riktigt lång och härlig tur, med massa landsvägar och härliga långsträckor. Jag tänkte åka en bit norrut och sedan stanna till på ett litet café ute på landet. Det är en liten stad, eller mer en by kan man väl kalla det. Populärt på sommaren bland turister och det finns små fik, restauranger, småbutiker och någon liten affär med mat.

Tanken var att jag skulle åkt ut dit, njuta av en glass eller lättare lunch och sen dra mig hemåt. Det blev dock inställt för att det blev ösregn och riktigt blåsigt… Inget bra mc-väder alltså. Så, nu är jag hemma i soffan med en kopp kaffe och kollar på lite klipp på youtube. Lite klipp på härliga landsvägar, schyssta accelerationer och snygga hojar är aldrig fel!

Förhoppningsvis kan jag dra ut någon annan dag i veckan som kommer, om vädret tillåter. Jag har ju semester! Annars får det bli fler sportklipp. Hittade några roliga klipp med misslyckade hotellbyggnader och jättekonstiga lösningar i os-städerna. Där måste de ju verkligen bygga riktigt många bostäder och hotell på riktigt kort tid! Det finns riktigt många roliga från OS i Sochi, när vinter-os gick där. Denna gången, alltså 2018, är det ju Pyeongchang i Sydkorea som gäller.

I Sochi var det ju toaletter i mitten av väggen, el till blandaren i duschen och påstådda kameror i badrummen! Förhoppningsvis är det väl lite bättre i Sydkorea – jag har känslan av att de är lite mer noggranna och ser till att allt stämmer. Jag hittade några bilder på arenorna och det verkar bli riktigt snyggt! Det är ju inte klart än, och inte ens halvfärdigt. Jag tror att det kommer bli bättre när det är helt klart och när det kommer lite snö på.

Men men, nu tappar jag bort mig helt! Jag fick iallafall stanna hemma från turen idag, kolla på sportklipp på youtube och kanske pyssla om hojen lite. Jag får se vad som händer! Till nästa gång!