Fakta om Highsider

Hej allihop! Det här kommer bli skoj hoppas jag 🙂

Jag ser verkligen fram emot att driva denna blogg och få skriva om ett av mina allra största intressen i livet: motorsport och framförallt motorcykelsport. Ända sedan jag var liten har jag fascinerats av motorvrål och höga hastigheter. Leksaksbilar och små miniatyrmotorcyklar var favoriter och att åka bil var en riktig höjdpunkt så gissa om jag längtade till 15-årsdagen och min första moped?!

Tur som jag har så är min pappa också väldigt intresserad av motorcyklar så han ordnade en moppe till mig när jag fyllde 15-år, en vit och röd Honda. Kommer ihåg första gången jag satt på den, det var väldigt spännande. Givetvis hade jag suttit på en moppe tidigare men aldrig haft tillåtelse att köra men att köra mopeden var egentligen inga problem, det var ungefär som att cykla men att det gick lite fortare och att man givetvis slapp trampa 🙂

Mopedkörandet byttes sen mot lätt motorcykel och sen en riktig sporthoj! Körkort för bil blev det också någonstans på vägen, men först tog jag kortet för lätt motorcykel såklart 🙂

Sen har livet rullat på med hojåkande och jag har andats och nästan ätit motorcyklar under mina besök vid racingbanorna eller framför tvn under sändningarna av bland annat motoGP. Någonstans där emellan hann jag också träffa min fru som stått ut med mig och mina motorcyklar under alla år och jag är henne evigt tacksam.

I bloggen tänkte jag dela med mig av mina tankar, erfarenheter och kunskaper om motorcyklar och världsmästare som Valentino Rossi. Motorcykelhistorien är full av fantastiska prestationer, människor och historier som är värda att berättas och jag hoppas att jag kommer bidra lite till det genom denna blogg.

Det var allt om mig, kör säkert och ta hand om dig så ses vi kanske ute på vägarna, någon MC-tävling eller hojträff.